AQUA BASE

Akvarier

Hvordan ser dit drømmeakvarium ud?

Vi laver akvarier i alle mulige størrelser og former. Du betaler ikke ekstra for specialmål. Fortæl os præcis de mål dit akvarium skal være eller bliv inspireret af vores eksemplarer her på siden. Alle akvarier kan produceres med forskellige rammetyper og farver.

Billeder af produkter på siden er kun vejledende.

Old school akvarium

De klassiske rektangulære akvarier, pynter altid på møbelborde eller integreret i væg eller hylde. Når det kommer til indretning med disse typer akvarier, er det faktisk kun fantasien som sætter grænser.

Center-akvarium

Center-akvariet er for dig som ikke ønsker det placeret op ad en væg. Denne type er designet således, at man kan gå frit omkring det. Ledninger, rør og filter er således skjult på denne type.

Hjørne-akvarium

De sidste par år, har vi set en stigende interesse for vores hjørneakvarier, som ser rigtig flot ud i stuen eller på kontoret.

Alle vores opgivet priser skal ses som vejledende eksempler. Der tages således forbehold, for ændringer ift. materialevalg, specialbestillinger, samt prisændringer på råvarer.

Specialakvarier

Søger du et helt unikt design?
Vi har gennem tiden lavet akvarier i mange forskellige udgaver. Hvis du har idéen, så har vi ekspertisen.

Glasset

Afhængig af den type akvarium du ønsker, finder vi den korrekte glastype og tykkelse, som sikrer at akvariet holder. Vi fører følgende seks glastyper:

  1. Floatglas
  2. Lamineret glas
  3. Hærdet glas
  4. Diamantglas
  5. Hærdet lamineret glas
  6. Sikkerhedsglas

Kanter

På billige serieproducerede akvarier i ren glas, ser man ofte, at glassets kanter er meget groft og ujævnt slebet. Med fokus på detaljen, er en af finesserne ved vores akvarier, at vi sliber alle synlige kanter med horisontalsliber. Det giver et flot finish, og man undgår at skære sig på dem.

Rammen

Hvilken ramme passer til dit akvarium? Rammen har stor betydning for dit akvaries samlede udstråling. Vi giver dig derfor mulighed for, at vælge mellem en række forskellige modeller.

Farver

Hvilken farve skal rammen være?
Du kan vælge lige præcis den farve som passer ind i din installation.

Overvejer du sump?

Mange ønsker en sump tilsluttet deres akvarium, og det er der flere fordele ved.

Sumpen skjuler teknik, såsom skummer, pumpe og varmelegeme. Derudover øges den samlede vandvolume, hvilket giver bedre stabilitet.

AquaBase producerer også sumpe i den bedste kvalitet.