AQUA BASE

Belysning

LED-armaturer

Akvarier er for os ikke bare akvarier, men et møbel eller et kunstværk, hvor belysningen fylder en stor del af den samlede appearance. Vores LED armaturer er et rigtig godt alternativ til de traditionelle lysstofrør. Både fordi de er strømbesparende og lettere, men også fordi lyset kan tilpasses til præcis de krav der stilles til det enkelte akvarie/terrarie. Alt LED lys der bruges, er dæmpbart og vi laver alle LED-armaturer, så du efterfølgende selv kan tilføje RF fjernbetjening, manuel justering, fjernbetjent lysjustering eller led controller, så der kan programmeres solopgang og solnedgang eller tænd/sluk efter eget ønske.

Da vi selv producerer lamperne, kan vi tilbyde unikke lamper, der passer til akvarier i specialmål.

Design

Vi producerer vores lamper i aluminiumsramme med LED-skinner, hvilket gør, at de næsten ikke vejer noget, og er nemme at håndtere.

Vi skærer hul med isat gummiprop på bagsiden af alle akvarier, så du nemt kan føre ledninger og slanger igennem.

Vi tilbyder at pulverlakere lamperne i den farve du ønsker.

Lyset

LED-lysene er specielt sammensat af farver, som er designet til akvarier, for at få de optimale lysforhold for fisk og andre dyr, samt planter. Samtidig tilpasses farvekombinationen, så lyset fremhæver fiskenes kulør, alt efter hvilke fisk du har.

UVB lys

Specielt til terrarier indsætter vi, udover LED-lyset, fatning til UVB lys i armaturet. Det ultraviolette lys giver de optimale og livsvigtige stråler dine f.eks. krybdyr eller padder har brug for.

Foderhul

Der skæres foderhul i alle armaturer. Så kan du fodre dine fisk helt ubesværet. Vi indsætter desuden en gummiprop til foderhullet, som er nem at tage op.

Hvis du ønsker det, kan vi skære ekstra foderhuller.

Vippefunktion

Vi indbygger en vippefunktion bag på alle vores armaturer, og en støttepind foran, så du nemt kan komme ned i dit akvarie.

Alle vores opgivet priser skal ses som vejledende eksempler. Der tages således forbehold, for ændringer ift. materialevalg, specialbestillinger, samt prisændringer på råvarer.