AQUA BASE

Møbelborde

HVor skal du placere dit akvarium?

 

Vi producerer også møbelborde i den bedste kvalitet. Det er vigtigt, at du placere dit akvarium på et møbel der kan bære dets vægt. Et knust akvarium kan have fatale konsekvenser i form af vandskader mm. Bestiller du et akvarium/terrarie hos i specailmål, tilbyder vi også at lave et tilhørende møbelbord i som passer perfekt til.

Har du allerede et akvarium i specialmål, er det intet problem. Giv os målene og fortæl os hvordan dit møbelbord skal se ud.

Varianter

Hjørnebord

Hjørnebordet produceres ud fra dine mål på dit hjørneakvarium. Bordet er designet til at skjule elektronikken og f.eks. din sump.

Rektngulært bord

Det klassiske rektangulære bord, som passer til de fleste akvarier. Du vælger selv hvordan det skal indrettes. Modellen er meget rummelig, og vi kan montere hylder indvendigt, hvis dette ønskes.

Centerbord

Centerbordet er til dig, som ønsker et akvarie man kan gå rundt om. Vi borer derfor huller i toppen, så al elektronik ikke er synligt. Denne model ser f.eks. rigtig flot ud i et venteværelse eller lignende.

Design

Vores møbelborde er designet præcist til dit akvarium og den farve du ønsker.

Typisk laves møbelborde i spånplader fordi det er billigere og er prelakeret. Hos os er kvaliteten i top. Vi producerer vores møbelborde i MDF-plader, hvilket både er pænere og af langt bedre kvalitet.

Vi indsætter desuden låger og hylder, så du kan bruge møblet til f.eks. foder eller endda en skjult sump.

Styrke

Det er vigtigt, at dit bord kan bære dit akvarium. Akvarier kan blive meget tunge, når de fyldes med vand.

Vores møbelborde består af en indvendig aluminiumsramme, designet til at bære vægten fra dit akvarium.

Farver

Vores standardfarver er hvid, sølv & sort.

Du kan tilvælge højglans, som et ekstra finish.

Ligesom du kan vælge mellem tusindvis af farver til dit akvarium, kan du også få lakeret dit møbelbord i samme farve.