AQUA BASE

Terrarier

Vi laver optimale terrarier til dine dyr

Først er det dit dyr som bestemmer størrelsen på terrariet, dernæst kan du bestemme hvordan det skal se ud. Det er vigtigt at du undersøger hvilke krav der stilles til terrariet ift. hvilken art som skal bo i det. Husk også at mange slanger f.eks. vokser med tiden.

Billeder af produkter på siden er kun vejledende.

Glasset

Vi laver normalt terrarier med floatglas i siderne og diamantglas i toppen. Med diamantglas i toppen, er du fri for at montere lys indvendigt i dit terrarie, da lysets UVB-stråler kan nå igennem glasset.

Design

Ønsker du et hjørneterrarie eller et rektangulært? Skal det være et ørkenterrarie eller jungleterrarie. Ring eller skriv, og fortæl os om dit drømmeterrarie, og vi vil sammen finde en løsning som passer dig.
Eller find inspiration her på siden.

Lyset

Ofte er lyset livskilden i terrarier. Kvaliteten skal derfor være i top. Vi producerer selv vores egne armaturer til terrarier med indbygget LED og fatning til UVB-lys. Det eneste du skal gøre er, at købe et UVB-rør og klikke i lampen.

Udluftning

Nettet

Vores udluftningsnet kan fås i forskellige størrelser, alt efter dit behov. Det mindste af vores net, kan selv holde bananfluer inde.

Fuld udluftning

Vi laver forskellige udluftningsmuligheder til terrarier. Vores udluftningsnet kan enten monteres i stedet for diamantglas, eller en kombination af begge. Alt efter hvad du ønsker.

Kombinationer

Det er kun fantasien som sætter grænser! Vi kan kombinere dit terrarie, så du både har diamantglas og net, eller vi kan montere nettet i en af siderne. Fortæl os om dine idéer og vi vil realisere dem.

Alle vores opgivet priser skal ses som vejledende eksempler. Der tages således forbehold, for ændringer ift. materialevalg, specialbestillinger, samt prisændringer på råvarer.