AQUA BASE

Rammer

Hvilken ramme skal dit akvarium ha'?

Vi tilbyder flere forskellige løsninger til dit akvarium/terrarie. De fleste rammer fås i aluminium, og i mange forskellige design. Farven er op til dig.

Der er dog mulighed for andre løsninger. Se mere her på siden.

Rammetyper

Fuld ramme

Fuld ramme er løsningen til dig som ønsker et robust akvarium/terrarie med et flot look. Hvis du vælger at få rammen malet, vil du opleve at farven er virkelig fremtræden på denne rammetype.

Top & Bundramme

Bundrammen er til dig der vil f.eks. vil undgå skygger fra rammen, hvis du har en flot belysning. Vi leverer også flotte LED-lamper, som integreres i akvariet.

Bagramme

Ønsker du en ramme der både giver stabilitet, men samtidig ikke er synlig. Så tilbyder vi en kombination af fuld-ramme & Top/Bundramme. Bagrammen sættes op mod væggen og generer derfor ikke udsynet.

Rammematerialer

Som udgangspunkt er vores rammer i aluminium. Vi har dog andre løsninger. Nogen vil slet ikke have en ramme, så limer vi glasset sammen i stedet. Andre vil gerne hellere en ramme i jern eller rustfrit stål, hvilket giver et mere råt look.

Fortæl os hvordan dit drømmeakvarium ser ud. Så finder vi en løsning der passer til dig.

Alle vores opgivet priser skal ses som vejledende eksempler. Der tages således forbehold, for ændringer ift. materialevalg, specialbestillinger, samt prisændringer på råvarer.