AQUA BASE

Aluminiumsborde

Søger du et aluminiumsbord til dit akvarium?

I stedet for møbelborde, producerer vi også aluminiumsborde, som et fint alternativ. Ligesom vores møbelborde, kan der også monteres sider og låger i.

I princippet er det aluminiumsborde, der er inde i vores møbelborde, således er styrken den samme kvalitet uanset hvad du vælger.

Vi laver dit bord i præcis den størrelse du ønsker. Så passer det 100 % til dit akvarium.

Varianter

Alu-bord u. sider

Vi kan lave dig et alu-bord med f.eks. hylder, hvis du ønsker, at indholdet skal være synligt. Alle borde bliver lavet i en styrke, så vi medsikkerhed ved, at det kan bære et fyldt akvarium i tilsvarende størrelse.

Alu-bord m. sider

Vores Alu-borde med sider, er et godt og billigere alternativ til møbelborde. Styrken er den samme, men siderne er af aluminium, og kan laves enten som aftagelige sider, eller med indsatte låger. Farven er op til dig

Alu-bord m. glassider

En anden mulighed er, at indsætter sider af glas i dit alu-bord. Det kan gøres med f.eks. skydelåger i matteret glas, som vist i billedeeksemplet ovenfor. Hvis du i forvejen har glasskabe eller reoler i dit hjem, kan denne løsning give et flot samspil.

Reolsystem

Vi ser en øget interesse for vores reolsystemer. Det er således også en mulighed, at få lavet en aluminiumsreol i præcis dine mål, og som samtidig har styrken til at bære flere fyldte akvarier. Ønskes låger og sidebeklædning, er dette også en mulighed.

Farver

Da vores aluminiumsborde er lavet i samme materiale som vores akvarierammer, kan du få pulverlakeret dem i sammen. Bedre match fås ikke.

Vi fører standard farverne hvid, sort & sølv.

Alle vores opgivet priser skal ses som vejledende eksempler. Der tages således forbehold, for ændringer ift. materialevalg, specialbestillinger, samt prisændringer på råvarer.